Volledig in kerstsfeer...

Kerst is het meest sfeervolle evenement van het jaar, natuurlijk staat Diner Thuis in de gehele decembermaand in het teken van kerst. Vier úw kerst in de rijk gedecoreerde entourage van ons herenhuis. U kunt genieten met uw collega’s familie of vrienden van een exclusief kerstdiner, -lunch of kookworkshop.

Proosten op een succesvol 2018 of starten met een toast op weer een nieuw succesvol jaar? We bieden verschillende mogelijkheden voor feestelijke borrels.

 


Prijzen

Kerstlunches vanaf € 45,00 p.p.
Kerstdiners vanaf € 67,50 p.p.
Wijnarrangementen vanaf € 29,50

Einde- & Nieuwjaarsborrels vanaf € 16,75

Kerst Kookworkshop vanaf € 95,00 p.p.

Bovengenoemde prijzen zijn excl. BTW
 


Kerstlunches & diners

We ontvangen de gasten met een glas Cava of een ander alcoholvrij aperitief met amuses. Na het aperitief  serveren wij aan een mooi gedekte tafel, een speciaal kerstmenu, waarbij we rekening houden met de verschillende dieetwensen. De kerstlunch kunnen we ook in een tijdsbestek van 1,5 uur serveren.

We kunnen de kerstlunches en de diners op iedere dag in december serveren dus ook tijdens kerst met familie of vrienden. 

Einde- en/of Nieuwjaarsborrel

Met de collega’s proosten op de successen van 2018 of een toast uitbrengen op een voorspoedig nieuwjaar? Organiseer dan bij Diner Thuis een borrel, misschien wel in combinatie met een kick-off. De start van het jaar is een goed moment om medewerkers bij te praten over de plannen, de targets te delen en hierop te toosten met een feestelijk glas. 

 

Kookworkshop & masterclasses

Wilt u uw medewerkers een onbezorgde kerst bieden, zonder stress? Volg dan met de collega’s de kookworkshop ‘Kerst zonder stress’. In één avond wordt er een 4-gangen gastronomisch kerstdiner bereid naar recept van onze chef.

 Sfeerimpressies