Volledig in kerstsfeer...

Kerst is het meest sfeervolle evenement van het jaar, natuurlijk staat Diner Thuis in de gehele decembermaand in het teken van kerst. Vier úw kerst in de rijk gedecoreerde entourage van ons herenhuis. U kunt genieten met uw collega’s familie of vrienden van een exclusief kerstdiner, -lunch of kookworkshop.

Proosten op een succesvol 2019 of starten met een toast op weer een nieuw succesvol jaar? We bieden verschillende mogelijkheden voor feestelijke borrels.

Een leuke onderbreking tijdens het kerstdiner - en/of de lunch? Wij bieden een aantal extra activiteiten aan of kunnen helpen met het organiseren van een uitgebreid kerstuitje.

 


Prijzen

Kerstlunches vanaf € 45,00 p.p.
Kerstdiners vanaf € 67,50 p.p.
Wijnarrangementen vanaf € 29,50

Einde- & Nieuwjaarsborrels vanaf € 16,75

Kerst Kookworkshop vanaf € 95,00 p.p.

Bovengenoemde prijzen zijn excl. BTW
 


Kerstlunches & diners

We ontvangen de gasten met een glas Cava of een ander alcoholvrij aperitief met amuses. Na het aperitief  serveren wij aan een mooi gedekte tafel, een speciaal kerstmenu, rekening houdend met de dieetwensen.
We kunnen de kerstlunches en de diners op iedere dag in december serveren dus ook tijdens kerst met familie of vrienden. 

Einde- en/of Nieuwjaarsborrel

Met de collega’s proosten op de successen van 2019 of een toast uitbrengen op een voorspoedig nieuwjaar? Organiseer dan bij Diner Thuis een borrel, misschien wel in combinatie met een kick-off. De start van het jaar is een goed moment om medewerkers bij te praten over de plannen, de targets te delen en hierop te toosten met een feestelijk glas. 

 

Kookworkshop & masterclasses

Wilt u uw medewerkers een onbezorgde kerst bieden, zonder stress? Volg dan met de collega’s de kookworkshop ‘Kerst zonder stress’. In één avond wordt er een 4-gangen gastronomisch kerstdiner bereid naar recept van onze chef. Tegelijkertijd is er natuurlijk genoeg tijd om bij te praten en te borrelen onder het genot van een drankje en een hapje.

 Sfeerimpressies