Diner & more….

Niet alleen maar dineren maar ook met een groep actief of ludiek bezig zijn? Tijdens onze diners kunnen we extra activiteiten organiseren zoals een moordspel, een pubquiz, een improvisatie mini-workshop of een ‘Ik hou van Holland’ spel. We werken hiervoor samen met een professionele organisatie die van de avond een gedenkwaardige maakt! Alle workshops zijn zowel in het Nederlands als in het Engels mogelijk.

Moorddiner

In teams of als individu wordt men op de hoogte gebracht van een moord. Met de hulp van een professionele host ‘de rechercheur’, gaat men ontdekken wat er is gebeurd. Ondervraag de mede-tafelgenoten en ontdek de verborgen aanwijzingen. Wie is de moordenaar, wat is er gebeurd en wat was het motief! Met extra geheime opdrachten om de chaos compleet te maken.

 

Pub quiz

Inmiddels een klassieker in de pubs, nu ook bij Diner Thuis! We spelen een aantal leuke rondes met elkaar, zoals ‘algemene kennis’, ‘Raad het plaatje’, ‘Herken de intro’, ‘Mysterieuze stemmen’, maar natuurlijk ook de klassiekers ‘muziek ronde’ en ‘film & tv vragen’. Zo komen we er snel achter welk team het beste is. En wie met de prijs naar huis gaat!

 

Minute-to-win-it of Ranking the stars

Bij Minute-to-win-it, daagt het ene team, het andere team uit in behendigheidstests, snelheids-oefeningen of tong-twisters. En wint het ene team er eentje niet? Genoeg kans om de volgende wel te winnen!  
Bij Ranking the stars beoordeelt men de medespelers in diverse vragen. Wie heeft de vreemdste muziek-smaak? Wie zou er te laat op zijn eigen trouwerij komen? Geef punten en scoor als het overeenkomt met hoe ze er zelf over denken. 

Improvisatie mini-workshop

Improvisatie is acteren zonder voorbereiding. Het leuke ervan is dat uiteindelijk iedereen het kan! Regel 1 is: Fouten maken mag! 

Deze workshop kan als vooraf-je, maar ook als luchtige tussendoortjes tussen de maaltijd. Hoe dan ook, het is erg leuk om te doen!

 

Ik hou van Holland - I love Holland

Geïnspireerd op de leuke televisie show, doen we een hilarisch spel, waarin we de kennis over Nederland gaan testen. Met vragen, liedjes, maar natuurlijk ook met een blinde proeftest.

Heerlijk lachen en iets nieuws ontdekken over ons mooie land. Ook leuk voor mensen die nog niet lang in Nederland zijn of slechts bezoeker zijn. De quiz is dan Engelstalig.

 

Prijzen

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW, diner & drankjes.

0 - 11 personen € 400,00
(minimale kosten)

12 - 15 personen € 35,00 p.p.

16 - 20 personen € 32,50 p.p.

21 - 25 personen € 30,00 p.p.

26 - 35 personen € 27,50 p.p.

36 - 50 personen € 22,50 p.p.