Kerst & more….

Een leuke onderbreking tijdens het kerstdiner - en/of de lunch? Of een compleet ‘anders dan anders’ kerstuitje? We bieden dit jaar een aantal leuke grote en kleine activiteiten of kunnen helpen bij de organisatie van andere ideeën. Van een origineel ontvangst, een korte muzikale onderbreking . Diner Thuis in kerstsfeer is de locatie voor kerst & more! Prijzen zijn op aanvraag. Bel of mail ons gerust.

Een warm ontvangst…

Sfeerlampjes en een knetterend vuurtje. We ontvangen de gasten niet binnen maar buiten in de tuin bij een vuurkorf. We serveren warme dranken of een andere drank naar keuze. Om warm te blijven hebben we naast het vuur ook dekens beschikbaar.

Christmas in Charles Dickens stijl

Buiten in de tuin brandt de vuurkorf en serveren we een warme drank zoals gluhwein, groc of chocolademelk. Ondertussen kunnen jullie luisteren naar kerstliederen, uitgevoerd door een kerstkoor in Charles Dickens stijl.

‘Christmas carols’ tijdens het diner

Tijdens het diner een korte muzikale onderbreking? We hebben contacten met kamerkoren die gedurende de decembermaand mooie kerstliedjes in hun repertoire hebben.

Kerstquiz, wie is de echte kerstkenner?

De pubquiz in kerststijl, bij Diner Thuis! We spelen een aantal leuke rondes met elkaar, natuurlijk volledig in kerstsfeer, zoals ‘algemene kennis over kerst’, ‘Raad het plaatje’, de kerstklassiekers in de ‘muziek ronde’ en ‘film & tv vragen’. Zo komen we er snel achter welk team het beste is. En wie met de prijs naar huis gaat! Deze activiteit kan plaatsvinden tussen de gangen van het kerstdiner (of lunch) en wordt gehost door een ‘professionele quizmaster’

Winterse ‘Willemsvaart’

Voorafgaand een kerstdiner nog een boottocht? De Willemsvaart verzorgt tussen 14 en 24 december bijzondere boottochten op de mooiste grachten van de stad. Deze boottochten duren ongeveer 45 min. en zijn incl. een warm drankje. Aan boord zijn dekens. Het is mogelijk om dichtbij Diner Thuis op- en af te stappen.