Patrick, onze chef!

Op de foto, onze chef van de kookworkshops. Met heel veel passie en plezier verzorgt hij de kookworkshops bij Diner Thuis. Hij geeft altijd een creatieve ‘twist’ aan het koken en verzint steeds nieuwe culinaire gerechten. Door zijn achtergrond heeft hij ook veel kennis van de Aziatische keuken. Per groep bekijkt hij het niveau en de interesses waardoor iedere kookworkshop een geslaagde sessie wordt!

Diner Kookworkshop

Na het ontvangst om 18.00 en de uitleg gaat iedereen aan de slag om het diner te bereiden; de mooiste culinaire creaties worden gemaakt en daarna gezamenlijk genuttigd! Eén groep kan ook verantwoordelijk zijn voor de aankleding en de wijnen. 

 

Lunch Kookworkshop

Na het ontvangst om 10.00 en een korte uitleg van de chef-kok, gaat de groep aan de slag om met elkaar een lunch te bereiden. Om 12.30 is de lunch gereed en kunnen de culinaire gerechten aan de Chef’s table gegeten worden. Eindtijd circa 14.00 uur.

 

Teambuilding kookworkshop

Koken is een ultieme manier om de communicatie en samenwerking te stimuleren, aan de hand van opdrachten wordt er gekookt en aan teamversterking gewerkt. Desgewenst kunnen wij een professionele trainer regelen die naast de chef-kok het team begeleidt.

High Tea kookworkshop

Tijdens de workshop maken we een heerlijke high tea bestaande uit zoetigheden, hartigheden en bonbons. We maken een mooi buffet met etagères en het mooiste servies van Diner Thuis. Na de workshop geniet men van alle heerlijkheden.

 

Vergader & kookworkshop

Overdag vergaderen in één van onze vergaderruimte of in de informele sfeer van de kookstudio en tussendoor of aansluitend gezamenlijk aan de slag met een kookworkshop. We kunnen een lunchworkshop of dinerworkshop verzorgen die naadloos aansluit op de vergadering, geheel in de besloten sfeer van ons huis.

 

Prijzen & tijdsduur

Kosten Chef-kok eenmalig € 75,00 Minimaal aantal personen 12, indien u met minder personen bent berekenen wij een toeslag

High Tea workshop vanaf € 42,50 p.p. Tijdsduur: 3 uur

Lunch workshop vanaf € 45,00 p.p.
Tijdsduur: 3,5 uur

Diner workshop vanaf € 49,75 p.p.
Tijdsduur: 4 uur

Wild workshop vanaf € 59,50 p.p.
Tijdsduur: 4 uur

Kerst workshop vanaf € 95,00 p.p. (incl. drankjes)

Vergader & Kookworkshop vanaf € 78,00 p.p. (excl. zaalhuur)

Teambuilding workshop, op aanvraag
Tijdsduur: op aanvraag

De workshops zijn incl. bereidingswijzen, gebruik materialen en gebruik schort. Dranken zijn op basis van nacalculatie of u kunt gebruik maken van onze drankarrangementen. De workshops zijn uit te breiden met een etiquetteworkshop, thee- of wijnproeverij. Prijzen op aanvraag.