Happy Valentijn in februari!

Boek in februari een diner en profiteer van leuke extra's. We ontvangen de gasten met een 'lovely' welkomstdrankje of een speciaal bier. Boek met code Valentijn!

Heerlijkheden van het seizoen

Wij kiezen bij Diner Thuis heel bewust om te koken volgens het seizoen. Onze chef-kok stelt ieder kwartaal een nieuw menu samen, gebaseerd op verse, biologische producten. Er zijn verschillende menusuggesties inclusief vegetarische opties, waaruit u één menu voor het gehele gezelschap kiest. 

Sfeervol in besloten kring

Onze stijlkamers, de Kamer en Suite & De Olifantenkamer, zijn zeer geschikt voor een lunch of diner in besloten kring. U heeft, afhankelijk van het aantal mensen, de exclusieve beschikking over één of meerdere ruimten, die volledig in stijl aangekleed worden.

Drankjes voor- en tijdens de lunch of het diner worden op basis van nacalculatie berekend of we kunnen een drank/wijnarrangement samenstellen. 

Prijzen

Lunches
2-gangen lunch € 45,00
3-gangen lunch € 49,50
4-gangen lunch € 55,00

Diners
3-gangen diner € 62,50
4-gangen diner € 67,50
6- gangen tasting € 69,50

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW

‘We hebben van het begin tot het einde genoten van de culinaire creaties die de chef-kok voor ons bereid had en er werd ook goed rekening gehouden met de vegetarische wensen!’

— gast van Diner Thuis