'Where the city meets the sea'

Op zoek naar een formele setting maar mag het 's avonds wat informeler? Wij bieden totaal concepten aan bij Diner Thuis ('het zusje van Culpepper') en Culpepper, met indien gewenst vervoer.

Overdag luxe vergaderen in de beslotenheid van Diner Thuis en 's avonds met de blote voeten in het zand, een informele barbecue op het strand van Scheveningen.

 


Trouwen in de Stad & op het Strand

Naast Diner Thuis hebben wij ook een tweede locatie aan het strand van Scheveningen Beachclub Culpepper. Wij bieden dan ook een unieke mogelijkheid voor een combinatie bruiloft.

De intieme ceremonie kan plaatsvinden in één van de stijlkamers van Diner Thuis of bij mooi weer in de tuin en 's avonds organiseren we een bruisend feest op het strand. We kunnen jullie en de gasten met een boot naar Scheveningen brengen.

Compleet verzorgd

Onze stad & strand arrangementen zijn met verschillende activiteiten samen te stellen maar allemaal met de volgende voordelen: Alles compleet verzorgd en één factuur achteraf. Voor meer informatie en een offerte op maat graag mailen naar cu@culpepper.nl


‘Na de vergadering aan de Raamweg bij Diner Thuis, zijn we op de fiets gaan uitwaaien in Scheveningen. Daar werden de afspraken van de dag met een lekker biertje nog even nabesproken'